Slovenská filharmónia a svetový tenor Jonas Kaufmann na open air koncerte v Bratislave

1080x1080_kaufmann_zlava

Slovenská filharmónia sa v septembri opäť predstaví na multižánrovom festivale Symfónia umenia.  Je už tradíciou že po boku nášho symfonického telesa každoročne vystúpi hosťujúca operná hviezda. To  potvrdí aj blížiaci sa štvrtý ročník festivalu, ktorý privíta jedného z najlepších tenoristov sveta Jonasa Kaufmanna ovenčeného mnohými superlatívmi ako „Najväčší tenor na svete,“ The Telegraph.

Mnichovský rodák Jonas Kaufmann vystúpi na Slovensku po prvýkrát, jeho koncert bude jednou z blížiacich sa udalostí jesene 2024. Koncert tenoristu  „ par excellence ” so Slovenskou filharmóniou zaznie v naštudovaní nemeckého dirigenta Jochena Riedera, ktorý s umelcom pravidelne spolupracuje.  Koncert sa uskutoční  v nedeľu 8. septembra  2024 na Námestí pred Pradiarňou 1900 na Páričkovej ulici v Bratislave a uzavrie 4. ročník multižánrového open air festivalu Symfónia umenia. Začne sa o 19.00.

Vstupenky na Galakoncert Jonasa Kaufmanna, tenoristu svetového mena sú v predaji: https://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/jonas-kaufmann-slovenska-filharmonia-2024-09-08/