Koncert Slovenského komorného orchestra uzavrie 69. music festival Piešťany

SKO6

Slovenský komorný orchester s umeleckým vedúcim Ewaldom Danelom uvedie v stredu 10. júla 2024 Záverečný koncert 69. music festival Piešťany, ktorý sa začne o 19.30.

Vstupenky na koncert sú v predaji v Pokladnici Domu umenia a na www.ticketportal.sk. Rezervovať si ich môžete online na www.domumenia-piestany.sk. Pokladnica Domu umenia Piešťany je otvorená v pondelok – piatok od 14.00 – 17.00 a hodinu pred koncertom.

Slovenský komorný orchester sa po koncertoch v Nitre a Terchovej predstaví v Piešťanoch, kde sa od 29. mája až 10. júla 2024 koná 69. music festival Piešťany, tematicky venovaný Roku českej hudby. Záštitu nad aktuálnym ročníkom, jedným z historicky najstarších festivalov, prevzal  veľvyslanec Českej republiky na Slovensku Rudolf Jindrák. Koncert Slovenského komorného orchestra je bodkou za mnohými podujatiami pre domácich a zahraničných návštevníkov. Program záverečného večera je zostavený z diel Jána Levoslava Bellu, Antonína Dvořáka, Mikuláša Moyzesa a Thea Fluryho. Po boku komorného orchestra sa predstaví slovenský organista Daniel Gabčo, hlavný organista v Katedrále sv. Martina v Bratislave.